21 Nisan 2016 Perşembe

Organik Ürünler

Organik Ürünler

Dogaevinizde web sitemiz üzerinden satın al
acağınız organik ürünler ile sağlığınız emin ellerde. Organik kozmetik, organik gıda, organik ekmek, organik şampuan, organik diş macunu ve daha bir çok çeşit glutensiz ürünler en ekonomik fiyatlarla dogaeviniz.com'da.

Dogaevinizde web sitemize satılan organik ürünlerin yetiştirilmesinde, işlenmesinde yapay gübrelerin, tarım ilaçlamanın, yabani otların ve mantar öldürücü ilaçların hiçbirisi kullanılmamakta ve hormonlardan arındırılmış organik ürünler herhangi bir antibiyotik, renklendirici ve katkı maddesi içermemektedir.

Organik Ürünler Nasıl Anlaşılır?

Organik ürünler "organik sertifikası" taşımaktadır. Bu ibare, ürünlerin organik çiftliklerden ve tarlalardan geldiğini işaret eder. Ürünler, organik tarım kriterleri ve yönetmeliği kapsamında üretilmiş olup, gerekli olan tüm denetimlerden geçerek, "organik ürün" sertifikasını taşır. Doğa Evinizde markamız adı altında satılan tüm ürünler organiktir. Bildiğiniz üzere organik ürünlerin fiyatları, normal ürünlere nazaran daha pahalıdır. Ancak dogaevinizde.com web sitemizde satılan organik ürünlerin fiyatları piyasa fiyatlarına göre daha uygundur. Organik ürün alarak, ailemizin ve sevdiklerimizin hayatlarını daha kaliteli bir hale getirmek çok önemlidir. İşte tam bu yüzden, dogaevinizde.com web sitemiz sizlere kaliteli, ekonomik, hızlı ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Neden Organik Gıdalar?

Hormon, tarım ilacı, renklendirici gibi kimyevi maddeler kullanılmadığından ve doğal, destekleyici bir yapıya sahip olduğundan, organik ürünler çok daha besleyicidir. Bu yüzden organik ürünler daha çok tercih edilmektedir. Besleyici ve zararlı maddelerin olmayışından dolayı, organik gıda ürünleri çok fazla tercih edilmektedir. Satışa sunduğumuz organik gıda ürünleri; sağlığını, ailesini ve geleceğini düşünen müşterilerimize yöneliktir. Organik gıdalarımızı tercih ederek, besin değeri yüksek gıda tüketiminde bulunabilir ve yaşam kalitenizi ciddi anlamda arttırabilirsiniz.